Написи

Подготовка за преселба на големи апарати за домаќинство

Машина за перење Темелно исчистете ја и исушете. Проверете го упатството за

ПОВЕЌЕ

Како најбрзо и најдобро да се припремите за селење

Не е важно дали се преселувате во друг град или преку улица

ПОВЕЌЕ

5 совети за селидби во време на Covid-19

Доколку треба да се соочите со предизвикот – преселба во време на

ПОВЕЌЕ

7 совети за селидби во време на Covid-19

Пандемијата на коронавирус е нешто што нашата генерација досега не го видела.

ПОВЕЌЕ

Заштедете време и пари со Dora House Service

Ние се грижиме за сè околу вашата селидба, од почеток до крај.