Селидби


Ние ја разбираме вашата потреба за пренесување на вашите предмети и инвентар од една на друга локација без прекин на работниот процес. Нашите услуги и сервиси се целосно ставени во функција на вашите потреби. Обезбедуваме да се преселите во вашиот нов дом или нов деловен простор што е можно побрзо и со најефикасна услуга благодарение на нашиот тим на квалификувани работници!

Транспорт Товар Истовар


Вршиме транспорт како и пренесување на вашите ствари со специjални возила за таа намена така што тие се максимално безбедни и сигурни, опремени со потребната опрема за ефикасен и сигурен транспорт на вашите работи.
Ние исто така посветуваме посебно внимание на специфичните предмети, како што се пијано, уметнички дела, сефови, каси и други работи за кои е потребна поголема грижа.

Монтажа Демонтажа


Доколку имате големи предмети како долунаведените што се премногу големи за безбеден транспорт, ние ги демонтираме. По пратката до новата локација, повторно ги составуваме.
• Кујни
• Плакари
• Шкафови
• Полици од сите големини и видови
• Сите видови на кревети
• Маси
• Деловен мебел

Пакување и Заштита


Сите предмети од вашиот дом се пакетираат од нашите експерти, користејќи ги најновите методи. Ние користиме специјални кутии за пакување работи што во голема мерка ќе го олеснат вашето преместување. Вашите артикли ќе бидат безбедни затоа што кутиите се изработени од картон со врвен квалитет и нема можност за пукање и отворање.

ЗОШТО ДА ГО ОДБЕРЕТЕ

ТИМОТ НА

ДОРА ХАУС СЕРВИС

Нашиот процес е лесен – се што треба да направите е да не контактирате за да започнете! Ние нудиме бесплатна консултација со секој кој е заинтересиран за нашите услуги.

ПРОФЕСИОНАЛНОСТ

dsa

ДОСТАПНИ 24/7

Several accent color schemes

БРЗА УСЛУГА

Contact us via skype or phone

ЗАШТЕДА НА ВРЕМЕ

Medical center and Veterinary

ВНИМАНИЕ НА ДЕТАЛИ

Light and dark color schemes

БЕСПЛАТНА ПРОЦЕНКА

Boxed and Wide Layouts choose

Сакате Проценка?

Јавете се сега на:

Телефон

Адреса

Митрополит Теодосиј Гологанов
1000 Скопје

Задоволни Клиенти